Tomat Chutney

Hjemmelavet chutney
Opskriften passer cirka to 250 ml glas.

Ingredienser:
900 g tomat, hakket
600 g rødløg, halveret og skåret i skiver
4 fed hvidløg, skåret i skiver
250 g sukker
1,5 dl rødvinseddike
1 tsk sennepsfrø (kan udelades)
1 tsk paprika
Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde og lad det simre en times tid ved svag varme. Husk at røre i gryden med jævne mellemrum. Efter en time skrues varmen op, og chutneyen koges kraftigt ind, indtil den er blank, og konsistensen er tyk.

Hjemmelavet chutney smager fantastisk sammen med ost, i sandwich eller som tilbehør til grillmad. Prøv også at komme en skefuld i gryderetter, sovsen eller lignende.

Dette indlæg blev udgivet i Grill og bål, Grøntsager og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.