Rosmarin kartofler

Ingredienser:
800 g skrællede kartofler, skåret i skiver
4 mellemstore gulerødder, skrællede og skåret i skiver
2 spsk olivenolie
1 rødløg, skåret i skiver til løgringe
3 fed hvidløg, finthakket
2 spsk rosmarin
1 tsk salt
friskkværnet peber
1 spsk smør

Fremgangsmåde:
Kom rosmarin og salt i en morter og stød det grundigt til en flot grøn rosmarinsalt.

Smør et ovnfastfad med en smule olivenolie og vend derefter kartoffelskiver, gulerodsskiver, knust hvidløg, løgringe grundigt med olivenolie og rosmarinsalt, samt friskværnet peber. Anret i det ovnfastefad og kom små smørklatter over anretningen.

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader varmluft og bag i 40-45 minutter til kartoflerne er møre.

Kilde: valdemarsro.dk

Dette indlæg blev udgivet i Grøntsager. Bogmærk permalinket.