Klassisk karrysild

Ingredienser:
3-4 marinerede sildefileter, f.eks. gammeldags modnede Havfrue-sild
5 g smør eller olie
1 tsk. indisk karry
2-3 spsk. god mayonnaise
3 spsk. cremefraiche 38%
lidt salt
friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde:
Skær sildefileterne i mundrette bidder. Varm smør eller olie på en pande og svits karryen ved svag varme et par minutter til den skifter farve og dufter! Bland karry, mayonnaise, cremefraiche sammen med sildebidderne. Lad karrysilden trække nogle timer i køleskab.

Variation: Den klassiske hjemmelavede karrysild kan tilsættes knasende fyld efter smag: Finthakkede løg, tern af æble, asier eller syltede agurker og hårdkogte æg. Ved at tilsætte lidt gurkemeje opnås en mere klar gul farve.

Du kan hente 86 opskrifter på sild her…….

Dette indlæg blev udgivet i Fisk og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.