Træstammer

Ingredienser : (Ca. 15 stk.)
400 g kage (gerne en rest chokoladekage, sandkage, drømmekage eller muffins)
125 g marcipan
175 g smeltet mørk chokolade
2 spsk. hindbærmarmelade
2 tsk. romessens

Pynt: marcipan og chokolade

Fremgangsmåde:
Smuldr kagen i en skål eller brug en foodprocessor og bland med marcipan, smeltet chokolade og hindbærmarmelade.

Rør det sammen til en fast masse og smag til med romessens.

Sæt kagemassen i køleskabet til den er fast og tril til en aflang pølse.

Pølsen pakkes ind i tyndt udrullet marcipan, skæres i mindre stykker og enderne dyppes i smeltet chokolade.

Kilde: Odense Marcipan.

Dette indlæg blev udgivet i Kager og brød og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.