Nye kartofler med urte dressing.

Ingredienser:
600 g. kartofler
Saften fra ½ citron
4 spsk. jomfru oliven olie
2 spsk. frisk basilikum
Salt
Frisk kværnet sort peber
1 lille hakket rødløg
12 udstenede grønne oliven skåret i halve
4 blomme tomater uden kerner hakket groft
25 g. pinjekerner hakket groft
4 æg hårdkogte og pillede

Fremgangsmåde:
Kog kartoflerne i 12-15 minutter i letsaltet vand til de er netop møre. Lad dem dryppe af, skær dem i halve og kom dem i en stor skål.

Pisk en spsk. at citronsaft, olivenolie, basilikum, og rigeligt salt og peber sammen i en lille skål. Hæld dressingen over kartoflerne og stil dem til afkøling.

Tilsæt hakket løg, oliven, hakkede tomater og pinje kerner og bland det godt sammen. Umiddelbart før serveringen hakkes æggene groft og drysses over salaten, der vendes hurtigt.

 

Dette indlæg blev udgivet i Grøntsager og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.