Champignontærte

Ingredienser:
1 tærtebund (køb den færdig, eller lav den selv).
250 gram champignon.
2 løg.
4 æg.
500 gram hytteost.
Salt og peber.

Champignontærte med hytteost

Champignontærte med hytteost

Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 200 grader. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak løgene.
Pres tærtebunden ned i en tærteform, og fordel løg og champignonskiver over bunden. Forbag tærtebunden i 5 minutter i ovnen – så kan noget af væsken i champignonerne også fordampe.

I mellemtiden røres æg, hytteost, salt og peber sammen. Hæld æggemassen over den forbagte tærtebund, og sæt champignontærten tilbage i ovnen i ca. 45 minutter, så den kan bage færdig.

Dette indlæg blev udgivet i Frokostretter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.