Engelsk bøf med avocadomos

Ingredienser:
2 avocadoer.
4 fed hvidløg.
1 løg.
Citronsaft.
Salt.
Peber.
4 engelske bøffer.

Fremgangsmåde:
Avocadoen flækkes og tages ud af skallen. Den moses ned i en skål. Citronsaft tilsættes (for at avocadoen ikke skal blive brun). Hvidløg pilles og pressen ned i avocadomosen. Løg pilles og hakkes i meget små stykker – kommes i mosen. Avocadomosen moses indtil den er en lind masse.

De engelse bøffer steges og krydres med salt og peber. Over hver bøf lægges en “klump” avocadomos.

Serveres straks med resten af avocadomosen i en skål ved siden af. (Bøfferne kan også varmes i ovnen, så mosen bliver varm). Kan serveres med bagte kartofler m. smør og en frisk salat til.

Dette indlæg blev udgivet i Kød og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar