Månedsarkiv: juli 2018

Pesto

Ingredienser: 2 potter basilikum 1 dl oliven olie saft af ½ citron 2 fed hvidløg 50 g pinjekerner 50 g cashewnødder 25 g parmesan ost Salt Fremgangsmåde: Kom basilikum, oliven olie, citronsaft og hvidløg i en blender. Kør til du … Læs resten

Udgivet i Saucer | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Ærte dip

Ingredienser: 300 g frosne ærter 1 dl creme fraise 1 – 3 spsk citronsaft salt og peber. Fremgangsmåde: Optø ærterne ved at hælde kogende vand over dem i en sigte. Kom dem i skål med creme frais og brug en … Læs resten

Udgivet i Saucer | Tagget , , | Skriv en kommentar

Kartofler med sukker ærter og rejer

Ingredienser: 1 kg. Linzer delikatesse kartofler 250 g sugar ærter 1 bundt forårsløg 4 spsk. olie 2 spsk. honning 2 spsk. hvidvinseddike 1½ tsk. revet ingefær 2 spsk. oregano Salt og peber. Ærteskud og andre krydderurter kan bruges, serveres med … Læs resten

Udgivet i Frokostretter, Grøntsager | Tagget , , , | Skriv en kommentar

AIOLI

Ingredienser: 2 æggeblommer  1 tsk. sennep  3 fed hvidløg  2,5 dl olivenolie  Salt og peber Fremgangsmåde: Pisk æggeblommer og sennep. Pres hvidløg, og rør det i. Pisk nu olien gradvist ind i mayonnaisen. Smag aiolien til med salt og peber. … Læs resten

Udgivet i Saucer | Skriv en kommentar

Muslinger

Ingredienser: 1 kg blåmuslinger  1 løg  2 gulerødder  2 fed hvidløg  1 spsk. olivenolie  1 dl hvidvin  Peber Fremgangsmåde: Hak løg, gulerødder og hvidløg fint, og svits dem i olie i en gryde. Tilsæt muslinger og hvidvin, skru ned for … Læs resten

Udgivet i Fisk | Skriv en kommentar