

Ingredienser: 2 potter basilikum 1 dl oliven olie saft af ½ citron 2 fed hvidløg 50 g pinjekerner 50 g cashewnødder 25 g parmesan ost Salt Fremgangsmåde: Kom basilikum, oliven olie, citronsaft og hvidløg i en blender. Kør til du … Læs resten
Ingredienser: 300 g frosne ærter 1 dl creme fraise 1 – 3 spsk citronsaft salt og peber. Fremgangsmåde: Optø ærterne ved at hælde kogende vand over dem i en sigte. Kom dem i skål med creme frais og brug en … Læs resten
Ingredienser: 1 kg. Linzer delikatesse kartofler 250 g sugar ærter 1 bundt forårsløg 4 spsk. olie 2 spsk. honning 2 spsk. hvidvinseddike 1½ tsk. revet ingefær 2 spsk. oregano Salt og peber. Ærteskud og andre krydderurter kan bruges, serveres med … Læs resten
Ingredienser: 2 æggeblommer 1 tsk. sennep 3 fed hvidløg 2,5 dl olivenolie Salt og peber Fremgangsmåde: Pisk æggeblommer og sennep. Pres hvidløg, og rør det i. Pisk nu olien gradvist ind i mayonnaisen. Smag aiolien til med salt og peber. … Læs resten
Ingredienser: 1 kg blåmuslinger 1 løg 2 gulerødder 2 fed hvidløg 1 spsk. olivenolie 1 dl hvidvin Peber Fremgangsmåde: Hak løg, gulerødder og hvidløg fint, og svits dem i olie i en gryde. Tilsæt muslinger og hvidvin, skru ned for … Læs resten