Månedsarkiv: juni 2016

Kylling med honningsmør

Ingredienser: 1 hel kylling Honningsmør: 50 gram blødt smør 2 spsk. flydende honning 1 spsk. kinesisk soja Salt og peber Tænd ovnen på 200 grader C. Varmluft 180 grader. Del kyllingen i 2 dele langs rygbenet og brystbenet. Læg de … Læs resten

Udgivet i Fjerkræ | Tagget , , | Skriv en kommentar

Kartofler med grønsauce og asparges.

Ingredienser: ( 4 personer) 1 kg. kartofler 1 bundt grønne asparges soltørrede tomater 1 potte frisk basilikum 1 dl creme fraiche 18% 1 citron salt og peber evt groft rugbrød Fremgangsmåde: Skyl og kog kartoflerne med lidt salt i vandet … Læs resten

Udgivet i Grøntsager | Skriv en kommentar

Brun sovs

Ingredienser: 2,5 spsk hvedemel 2,5 spsk smør 5 dl fond, bouillon, mælk eller halvt mælk, halvt bouillon salt og peber kulør Fremgangsmåde: Smørret smeltes i en gryde, og melet røres i lidt efter lidt. Når alt smørret er opsuget i … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Hindbærkoldskål

Ingredienser 6 pasteuriserede æggeblommer 0.75 dl rørsukker 1 vaniljestang 1 økologisk citron 250 g hindbær (en pakke til selve koldskålen og en til topping) 1 liter kernemælk Fremgangsmåde: Kom æggeblommerne i en skål sammen med rørsukker. Flæk vaniljestangen, skrab kornene … Læs resten

Udgivet i Desserter | Skriv en kommentar