Månedsarkiv: december 2015

Scampi med Sauce Gribisch

Ingredienser: Scampi (Kæmpe store rejer) Sauce Gribisch: Mayonnaise Æg Persille Løg Kørvel Dild Purløg Karse Cognac Salt og peber Fremgangsmåde: Steg Scampi/Rejerne i olie ved kraftig varme  ( Max. 170 grader for at undgå olien branker) De serveres varme med … Læs resten

Udgivet i Fisk, Frokostretter | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Flødekartofler Beaumainiere

Opskrift bagte kartofler a la Beaumainiere: Rå kartofler i tynde skiver dampes i smør uden at brunes. De lægges i et ildfast fad, drysses med finthakket løg, hvidløg, krydres med salt og peber. Der hældes piskefløde over, så kartoflerne knapt … Læs resten

Udgivet i Grøntsager | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Tournedos Gordon Bleu

Ingredienser: Oksemørbrad (175 gram pr. person) Fersk spæk Rødvin Kraftig fond (Til nød kan anvendes bouillon terning) Tomatpure Smør Salt og peber Fremgangsmåde: Der skæres en skive af oksemørbraden på 175 gram, den ombindes med fersk spæk, krydres med salt … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , , , , , , , | Skriv en kommentar

Moulles a la Escargot

Ingredienser: Friske muslinger Hvidvin Løg Hvidløg Persille Citron Fremgangsmåde: Muslingerne dampes i hvidvin sammen med løg. Når de er dampet tages de ud af skallen, lægges i et ildfast fad, drysses med hakket løg, persille og hvidløg, gratineres i ovnen … Læs resten

Udgivet i Fisk | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Kalvelever a la Avignon

Ingredienser: Kalvelever (1 stor 2 cm tyk skive pr. person) Oregano Skalotteløg Hvidløg Tomater PersilleSmør Salt og peber Fremgangsmåde: Kalveleveren krydres med oregano, salt og peber, vendes let i mel og steges i smør på panden. (Den må ikke steges … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , , , , | Skriv en kommentar