

Ingredienser:1 lammeculotte (350 – 400 gram) 5 kartofler oliven olie salt og peber kartofler smør 1 dl fløde 1 dl mælk 1 æggeblomme parmesanost Muskat timian Fremgangsmåde: Lamme Culotte (Lammeculotte på cirka 350 – 400 gram). Rids lammeculottens overside (fedtlag), … Læs resten
Ingredienser: 1 kg. skrællede guelrødder 100 gram grofthakkede valnødder ½ dl hvidvinseddike 1 tsk grovkornet sennep 1 dl olivenolie salt og peber lid persille Fremgangsmåde: Pisk hvidvinseddike, sennep og olivenolie sammen og smag til med … Læs resten
Ingredienser: 2½ kg. lammekølle 3 gulerødder 2 løg 6 dl rødvin 4 dl kalvefond (Evt. bouillion terning) Olivenolie 1 HELT hvidløg 2 kvaste rosmarin 14 stilke bredbladet persille 10 kvaste timian. Salt og peber Fremgangsmåde: Brun Lammekøllen (2,5 kg) i … Læs resten
Ingredienser: 4 stk persillerod 4 løg 2 æbler ½ liter bouillion 2dl flødeMerian, salt, peber 3 spsk hakket persillerodtop smør Fremgangsmåde: Rens persillerødderne og skær dem i tynde skiver. Snit løgene og æblerne tyndt. Svits alle tre dele i smør … Læs resten
Ingredienser: (4 personer) 1 kg. kartofler 4 æggeblommer 1 dl piskefløde Frisk revet parmesan ost salt og peber Evt. timian, rosmarin, og citronskaller i strimler. Fremgangsmåde: Kog eller bag kartoflerne møre. Kartoflerne moses med en gaffel og fordeles i små … Læs resten