Månedsarkiv: april 2013

Rejefyldte pandekager

Ingredienser: (4 personer) Pandekager 500 g rejer 60 g smør 60 g mel 6 dl grøntsagsbouillon 8-10 stilke frisk dild 8 stk. usødede pandekager Ca. 50 g fintrevet parmesanost 1 spsk. friskpresset citron 1 citron i både ½ lille glas … Læs resten

Udgivet i Fisk, Frokostretter | Skriv en kommentar

Kartoffelkage fra Lammefjorden

Ingredienser: (4 personer)1 kg kartofler 1 porre 1 gulerod 1½ dl mælk 1 dl fløde 38% 1 tsk salt 3 æg 20 g smør Fremgangsmåde:Skræl 300 g kartofler og kog dem møre. Vask og skræl guleroden, porren samt resten af … Læs resten

Udgivet i Grøntsager | Tagget , , , , , | Skriv en kommentar

Rodfrugtsuppe.

Fremgangsmåde: (4 personer) 2,25 l hønsebouillon 750 rodfrugter 1½ løg 1 porre 2 spsk olie salt og Peber 3 skiver toastbrød 1 fed hvidløg 2 spsk olivenolie 1 citron 1 dl rapsolie Fremgangsmåde:Rodfrugterne skrælles og skæres i mindre stykker, løget … Læs resten

Udgivet i Supper | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Bagte rodfrugter i kryddersauce.

Ingredienser: (4 personer) 900 gram rodfrugter 3 dl mælk 3dl fløde 2½ spsk maizena ½ løg 1-2 fed hvidløg 1½ dl fintsnittede krydderurter (Persille,timian, basilikum, estragon eller lignende) Salt og peber Fremgangsmåde: Rodfrugterne skrælles og skæres i passende stykker, blancher … Læs resten

Udgivet i Grøntsager | Tagget , , , , , | Skriv en kommentar