Månedsarkiv: marts 2013

Svinekoteletter med Myseost

Ingredienser 1 kg kartofler 4 stk svinekoteletter fra Frilandsgris 3 dl hønsebouillon 1 dl øl f.eks. porter 65 g norsk myseost 3/4 dl piskefløde 1/2 spsk majsstivelse 1 bundt(er) brøndkarse tyttebærmarmelade smør og olie salt og peber Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over. … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Kartoffelmos med persillerod

Ingredienser: 500 g pastinak 500 g persillerod 750 g kartofler 2 gulerødder Mælk Muskatnød Salt og peber. Fremgangsmåde: Kartofler, persillerod, pastinakker og gulerødder renses og skrælles. De skæres i passende stykker og koges til de er møre. Mos herefter dem … Læs resten

Udgivet i Grøntsager | Tagget , , , , | Skriv en kommentar