Månedsarkiv: september 2012

Fisk med citronsauce

Ingredienser: 2 stk hvid fisk. 1 spsk smør. 1 spsk olie. 8 hvide asparges. 3 forårsløg. Salt. Peber. Citronsauce: 15 gram smør. 1 spsk hvedemel. 0,5 bouillonterning. 1 æg. Saft af 1 citron. Salt og peber. Fremgangsmåde: Skyl fiskestykkerne og … Læs resten

Udgivet i Fisk | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Citron cupcakes

Ingredienser: (12 stk.) 200 gram mel. 1 tsk bagepulver. 0,5 tsk natron. 1 tsk salt. 2 dl æblemos (helst usødet). 2 dl kærnemælk. 3 spsk olie. 1 æg. 0,5 citron, saft og revet citronskal. 1 tsk vaniljesukker. Citronfrosting: 150 gram … Læs resten

Udgivet i Kager og brød | Tagget , | Skriv en kommentar

Hindbærtærte

Bag disse gode og velsmagende hindbærtærter. (Åbner i eksternt vindue)   Share on Facebook

Udgivet i Kager og brød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Kyllingelever med æbler

Ingredienser: 1/2 kilo kyllingelever, 1.spskf. mel, salt og peber, 3 løg, 4-5 røde æbler, smør til stegning, evt. 1/2 dl. calvados. Fremgangsmåde: Kyllingeleveren skæres i mindre stykker, der vendes i mel, krydres med salt og peber. Steg dem i smør, … Læs resten

Udgivet i Fjerkræ | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Pastinak, æble med bacon

Ingredienser: 500 g. skrællede pastinakker 25 g smør 3-4 æbler, gerne Cox Orange 1 stang vanille ½ bundt timian 1 spsk. akaciehonning 1 spsk æbleeddike salt og peber 100 g bacon i tern Persille Fremgangsmåde. Skær pastinakkerne i mindre stykker. … Læs resten

Udgivet i Grøntsager | Tagget , , , , | Skriv en kommentar