Månedsarkiv: maj 2012

Kammuslinger med bacon

Ingredienser: 8 kammuslinger (friske eller fra frost). 8 skiver bacon. Evt. lidt smør til stegning. (Foto mangler) Fremgangsmåde: Vikl en skive bacon om hver kammusling (så stramt som muligt). Steg i lidt smør på en pande til baconen er gylden. … Læs resten

Udgivet i Frokostretter | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Roulade med hindbær

Ingredienser: (6-8 pers.) 4 æg 1,5 dl sukker 1 dl hvedemel 1 dl kartoffelmel 1 stor tsk. bagepulver Hindbærmarmelade   Fremgangsmåde: Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Bland bagepulver, mel og kartoffelmel i en skål og sigt det … Læs resten

Udgivet i Kager og brød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Tærte med taco fyld

Ingredienser: (4 personer) Tærtedej: 100 g margarine eller smør 3,5 dl hvedemel (hvis man vil have en grovere dej kan man bytte 1,5 dl af hvedemelet ud med grahamsmel) 0,5 dl vand Fyld: 350 g kødfars (okse eller svinekød) 1 … Læs resten

Udgivet i Frokostretter, Kød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Hveder (Storebededag)

Ingredienser: 500 g. mel 1 dl. mælk 1 dl vand 50 g. smør/margarine 50 g. gær 1 tsk. salt 1 tsk. sukker 1 æg evt. 2-3 tsk. kardemomme Pensling  mælk eller vand Fremgangsmåde: Sådan gør du  Lun mælk, vand og … Læs resten

Udgivet i Kager og brød | Tagget , | Skriv en kommentar