Månedsarkiv: marts 2012

Fragilite lagkage med sommerbær

Ingredienser:(8-10 personer) 125 g Original ODENSE Marcipan 200 g flormelis 3 æggehvider ½ liter piskefløde 500 g sommerbær 150 g groftrevet iskold ODENSE Nougat Fremgangsmåde: Findel marcipan og flormelis i en foodprocessor eller multihakker. Pisk æggehviderne stive og vend marcipan-flormelis … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Smuldre æbletærte

Ingredienser: 125 g smør 1½ dl hvedemel 1½ dl sukker 3 dl havregryn 1 tsk bagepulver 2 æbler 2 pærer (eller eventuelt kun 4 æbler) Lidt brunt sukker 1-2 tsk kanel Serveringsforslag: Is, flødeskum eller vanillekvark lavet af 4 dl … Læs resten

Udgivet i Kager og brød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Perlebygsalat

Ingredienser:  150 g perlebyg Lidt rucola salat 1 moden mango Frisk koriander Forårsløg Dressing: 1 spsk frisk revet ingefær ½ citron 2 tsk god honning 2 spsk olie Fremgangsmåde: Perlebyggen skylles først i vand. Læg det f.eks. i en tæt … Læs resten

Udgivet i Salater | Tagget , , | Skriv en kommentar

Brogaards kartoffelsuppe

Ingredienser: (4 personer) 2 skalotteløg 400 g skrællede kartofler 250 g skrællede persillerødder 1 L hønseboullion 1-2 kviste timian 1 kvist bredbladet persille 2 porrer 1 dl creme Fraiche (38%) Salt og Peber Fremgangsmåde: Hak løgene, skær persillerødder og kartofler … Læs resten

Udgivet i Supper | Skriv en kommentar

Lasagne a la COOP

Ingredienser: (4 personer) Kødsauce: 75 g bacon 250 g. hakket oksekød 1 finthakket løg 1 reven gulerod 2 stilke baldselleri i strimler 2 fed presset hvidløg 1½ tsk. oregano ½ tsk. timian ½ tsk. salt groftkværnet peber 3 dl boullion … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Tagget , , | Skriv en kommentar