Månedsarkiv: februar 2012

Oksemørbrad i fad

Ingredienser: (4 Personer) 1 oksemørbrad  (800-1000 g) 250 g champignon 1 dåse asparges (i stykker) 1 lille dåse koncentreret tomatpuré 1½ dl piskefløde Salt og peber. (Foto mangler) Fremgangsmåde: Skær mørbraden til i skiver af tykkelse ca. 2 cm, som steges … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , , , , , , | Skriv en kommentar

Blomkålsgratin

Ingredienser: ½ kg blomkål 100 g margarine 100 g hvedemel ½ l mælk 4-6 æg Salt og hvid peber Drys med lidt persille eller på purløg inden serveringen Fremgangsmåde: Blomkål: Pilles i små stykker og koges møre. Gratin: Skil æggeblommen … Læs resten

Udgivet i Grøntsager | Tagget , | Skriv en kommentar

Porresuppe

Ingredienser: 2 tsk margarine 200 g hakket oksekød 4 porrer 2 gulerødder 1 dåse flåede tomater 50 g grødris 2 tsk salt 1 tsk peber 1 l kogende vand Citron i både. Fremgangsmåde: Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Porrene … Læs resten

Udgivet i Supper | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Fastelavsboller

Ingredienser: Dej. 200 gram smør 300 gram mel 3 spsk. sukker 2 æg 50 gram gær 1 spsk. vand Fyld. 125 gram sukker 125 gram smør 125 gram marcipan Pynt. Kaffe, æg eller mælk flormelis Fremgangsmåde: Smuldr gæren i en … Læs resten

Udgivet i Kager og brød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Osso Bucco

Ingredienser: (4 personer) 4 skiver kalveskank (3-4 cm. tykke) 1 presset fed hvidløg 1 hakket løg 4 spsk. tomatpurè 1 dl tør hvidvin 1 dl bouillion 1 spsk. citronsaft 2 spsk. olivenolie 2 spsk. hakket persille salt og peber   … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , , , , | Skriv en kommentar