

Ingredienser: (6 personer) 3 dåser tun i vand. 1 bundt dild. 1½ deciliter bouillon. 6 blade husblas. 5 deciliter creme fraiche. Saft af citron efter smag. Salt og peber. Fremgangsmåde: Husblas lægges i blød i koldt vand. Væden hældes fra … Læs resten
Ingredienser: (4 personer) 2 skalotteløg 400 g skrællede kartofler 250 g. skrællede persillerødder 1 l. hønsebouillon 1-2 kviste timian 1 kvist bredbladet persille 2 porrer 1 dl. creme fraise 38% Salt og peber. Fremgangsmåde: Hak skalotteløgene. Skær kartofler og persillerødder … Læs resten
Ingredienser: 1 liter solbærjuice 1/2 dl ahornsirup 1 stang kanel 1 spsk. hele nelliker 5 hele stjerneanis 1 spsk. kardemommefrø Skallen fra en økologisk appelsin 1 appelsin i tern 10 Amarenakirsebær i sirup (eller kirsebær fra almindelig kirsebærsauce) 1 dl … Læs resten
Ingredienser: 50 g gær. ½ l lunken vand. 3 spsk olie. Salt. 2 spsk honning. 150 g solsikkekerner. 100 g knækkede rugkerner. 300 g grahamsmel. 50 g hørfrø. 2 store gulerødder. Ca. 500 g hvedemel. Fremgangsmåde: Gæren opløses i lunkent … Læs resten
Ingredienser: 375 gram smør. 500 gram mel. 250 gram sukker. 1 æg. Kornene af 1 stang vanille. Fremgangsmåde: Start med at smuldre smørret i melet og tilsæt dernæst de øvrigre ingredienser. Ælt dejen sammen og kør det gennem kødmaskinen, hvorfra … Læs resten