Månedsarkiv: august 2011

Couscous med kylling

Ingredienaer: 300 gram kyllingfilet. 1 spsk. olie. Salt og peber. 4 dl couscous. 3 dl vand. 1 bundt friske krydderurter (f.eks. persille eller basilikum, eller halvt af hver). 3 forårsløg. ½ peberfrugt. ½ agurk. 2 tomater. 3 spsk. olie. 1 … Læs resten

Udgivet i Fjerkræ | Tagget , | Skriv en kommentar

Farcerede porrer

Ingredienser: (4 personer) 4 porrer. 700 gram hakket kalv/flæsk. 2 æg. 1 dl hvedemel. 1 dl mælk. ½ løg. Salt og peber. 100 gram rasp. 4 spsk. rapsolie/smør. Fremgangsmåde: Hak løget meget fint. Rør farsen af kød, æg, mel, mælk … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , | Skriv en kommentar

Marinerede kyllingespyd

Ingredienser: 300 gram kyllingfilet eller kyllinginderlår. 2 spsk. olie eller flydende stegemargarine. 4 spsk. ketchup. 2 spsk. brun farin. 1 spsk. paprika Chilipulver efter smag. Evt. grøntsager såsom: 100 gram champignoner skåret i skiver. 1 peberfrugt skåret i mundrette stykker. … Læs resten

Udgivet i Fjerkræ, Grill og bål | Tagget , , , | Skriv en kommentar