Månedsarkiv: juni 2011

Let, grillet sommerlaks

Ingredienser: 4-8 ferske laksefileter. ½ agurk. 2 bundter radiser. 1 bundt dild. 4 spsk lys balsamico. Salt. Peber. 1 spsk sukker. Lunt brød. Smør. Fremgangsmåde: Skræl agurken. Skær den igennem på langs og udkern den. Skær den derefter i skiver … Læs resten

Udgivet i Fisk | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Hindbærsnitter

Ingredienser: (6 stykker) ½ stang vanilje. 70 g flormelis. 150 g smør. 250 g mel. 1 tsk bagepulver. ½ dl vand. Sukkerkugler (til pynt). 250 g hindbærmarmelade. Ca. 200 g flormelis (til glasur). Lidt vand. Fremgangsmåde: Vaniljekorn fra vaniljestangen + … Læs resten

Udgivet i Kager og brød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Laks med dild

Ingredienser: (4 personer) 500 g laks med skind uden skæl 2 spsk olivenolie 1 bundt dild citronsaft salt og peber Fremgangmåde: Fisken krydres med salt og peber. Steg 5-7 min. på skindet i lidt olie ved moderat varme. Når kødet … Læs resten

Udgivet i Fisk | Tagget , | Skriv en kommentar

Jordbærsmoothie

Ingredienser: 5 frosne jordbær. 2 frosne hindbær. 1½ dl skummetmælk. Et par dråber flydende sødemiddel eller honning. Fremgangsmåde: Kom jordbær og hindbær i en blender. Hæld skummetmælk over og blend smoothien. Smag på smoothien. Der skal måske en smule flydende … Læs resten

Udgivet i Dagens opskrift, Ugens opskrift, Uncategorized | Skriv en kommentar

Koldskål med frugt

Ingredienser: 1 lille bæger græsk yoghurt. 1 liter (Cheasy) A38 med vanilje. Friske jordbær eller anden frugt. Evt. lidt minimælk eller kærnemælk. Fremgangsmåde: Rør den græske yoghurt, med lidt A38, til en cremet masse. Tilsæt resten af A38, og spæd … Læs resten

Udgivet i Desserter, Ugens opskrift, Uncategorized | Skriv en kommentar