Månedsarkiv: maj 2011

Champignontærte

Ingredienser: 1 tærtebund (køb den færdig, eller lav den selv). 250 gram champignon. 2 løg. 4 æg. 500 gram hytteost. Salt og peber. Fremgangsmåde: Sæt ovnen på 200 grader. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak løgene. Pres tærtebunden … Læs resten

Udgivet i Frokostretter | Tagget , , | Skriv en kommentar

Engelsk bøf med avocadomos

Ingredienser: 2 avocadoer. 4 fed hvidløg. 1 løg. Citronsaft. Salt. Peber. 4 engelske bøffer. Fremgangsmåde: Avocadoen flækkes og tages ud af skallen. Den moses ned i en skål. Citronsaft tilsættes (for at avocadoen ikke skal blive brun). Hvidløg pilles og … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Pastasalat

Ingredienser: 300 g pasta. 100 g rucolasalat eller andet salat. 200 g cherrytomater. 1 bundt forårsløg. 1 rødløg. Dressing: ¼ dl olivenolie. Saft fra ¼ citron. 1 fed hvidløg. Salt og peber. Fremgangsmåde: Kog pastaen og lad den afkøle. Salaten skylles … Læs resten

Udgivet i Pasta, Salater | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Flûtes

Ingredienser: 50 g gær. 800 g mel. 5 dl vand. 2½ tsk salt. Fremgangsmåde: Smuldr gæren i lunkent vand. Kom derefter salt og mel i. Melet skal blandes i lidt af gangen indtil dejen slipper og kan arbejdes med. Ælt … Læs resten

Udgivet i Kager og brød | Tagget | Skriv en kommentar

Græsk salat

Ingredienser: 1 agurk. 10 tomater. Ca. 20 oliven. 1 grøn peber. 100 g fetaost. Evt. ½ rødløg i skiver. Fremgangsmåde: Skræl agurken og skær den i små tern. Tomaterne skæres i skiver og derefter i små stykker. Rens peberen og … Læs resten

Udgivet i Salater | Tagget , , , , | Skriv en kommentar