Månedsarkiv: april 2011

Kanelboller

Ingredienser: 600 g hvedemel 1½ tsk salt 50 g sukker 50 g gær 300 ml mælk 50 smør 150 g rosiner 100 g appelsinskræller 2 tsk mixed spice (hvis man ikke kan finde dette bruges en blanding af kanel, allehånde … Læs resten

Udgivet i Kager og brød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Påskekyllinger

Ingredienser: 2 kyllinger  Salt Peber 30 gram smør Hakket fjerkræindmad 1 bundt persillle 2 dl bouillon 1½ dl fløde Fremgangsmåde: Gør kyllingerne i stand og hak kyllingeindmaden fint. Svits den i halvdelen af fedtstoffet. Drys salt og peber over. Skyl … Læs resten

Udgivet i Fjerkræ | Tagget , , | Skriv en kommentar

Rugbrød

Ingredienser: Surdej: 3½ dl A-38. 5 dl vand. 10 g gær. 200 g hvedemel. 500 g rugmel. Brød: 2 dl mørk øl. 1 spsk sirup. 1½ tsk salt. 350 g knækket rug som overhældes med 2 dl kogende vand som … Læs resten

Udgivet i Kager og brød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Espresso amaretto (Chokoladekage)

Ingredienser:Laves dagen før servering (10-12 portioner) 75 g smør 125 g Digestive kiks 125 g makroner 2 spsk. Amaretto likør eller 1-2 tsk. mandelessens 200 g ODENSE Blød Nougat 200 g ODENSE Mørk Chokolade 1½ dl mælk 5 blade husblas … Læs resten

Udgivet i Desserter, Kager og brød | Skriv en kommentar

Pizzasnegle

Ingredienser:  5 dl lunkent vand. 50 gram gær. 3 spsk. madolie. 1 tsk. salt. 1 tsk. sukker. 300 gram fuldkornshvedemel. 600 gram almindeligt hvedemel. 100 gram pesto. 2 store løg eller rødløg. 100 gram champignon. 100 gram (grillede) artiskokhjerter i … Læs resten

Udgivet i Frokostretter | Tagget , | Skriv en kommentar