Månedsarkiv: februar 2011

Kyllinge Wook

Ingredienser: 300 g Kyllinge- eller kalkunfilet uden skind 1 stk rød peberfrugt, skåret i tynde strimler 1 stk rødløg 300 g Savoy- eller hvidkål 2 spsk olie 2 spsk Revet frisk ingefær 2 spsk sojasauce sukker salt peber Fremgangsmåde: Skær … Læs resten

Udgivet i Fjerkræ | Tagget , , | Skriv en kommentar

Beuf Stroganoff

Ingredienser 600 g mørt oksekød, fx inderlår eller klump 50 g bacon i tern 25 g smør 2 løg 250 g champignoner salt og peber 1 tsk paprika 2 dl bouillon 1 dl piskefløde 1 dl tomatpuré Fremgangsmåde: Skær kødet … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , , , , , | Skriv en kommentar

Rødbedesalat

Ingredienser: 3 rødbeder (ca. 500 gram) 4 spsk. olivenolie eller sesamolie Salt og peber 1/2 – 1 bundt persille 1 æble 2 spsk. citronsaft 2 spsk. sesamfrø (gerne en blanding af hvide og sorte) Fremgangsmåde: Skræl rødbederne og skær dem … Læs resten

Udgivet i Salater | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Coleslaw

Ingredienser:  1 hoved spidskål  2 rødløg  1 håndfuld bredbladet persille  1 fennikel  3-4 gulerødder  saft fra ½ citron   Dressing:  2-4 spsk. sennep  1 bøtte creme fraiche,  1 dl god mayonaise  2-3 spsk. æbleeddike  1 dryp hyldeblomstsaft  salt Fremgangsmåde: Skær alt det … Læs resten

Udgivet i Salater | Tagget , | Skriv en kommentar

Sandwich med tunsalat

Ingredienser: 1 dåse tun 2 spsk creme fraiche 1 spsk majs ½ løg eller rødløg 1 lille drueagurk Salt og peber Sandwichbrød Fremgangsmåde: Hak løget og drueagurken fint og rør sammen med tun, creme fraiche og majs. Smag til med salt … Læs resten

Udgivet i Frokostretter | Tagget , , | Skriv en kommentar