Månedsarkiv: januar 2011

Lammefrikasse

Fremgangsmåde: 500 gram lammekød i terninger 1 fennikel 3 gulerødder 2 store løg 10 grønne asparges 3 spsk. olivenolie 3 dl. hvidvin ¾ tsk. salt 3 stænger selleri 1 potte dild 2 ½ dl. piskefløde 1 tsk. demerara sukker Salt … Læs resten

Udgivet i Kød | Skriv en kommentar

Chokoladekage med appelsin

Ingredienser: 150 gram grofthakket chokolade. 150 gram sukker. 4 æg. 5 spsk. mel. 500 gram ricotta ost. 2 små revne appelsinskaller, (kun den farvede del af skallen bruges). 2 tsk. vaniljepulver. 1 knivspids salt. Friske eller frosne bær til pynt. … Læs resten

Udgivet i Kager og brød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Citron fromage

Ingredienser: (4 personer) 3 past.æg 75 g. flormelis ½ dl citronsaft 1 tsk. citronskal 2½ dl piskefløde 38% 4 blade husblas. Fremgangsmåde: Pisk æg og flormelis til en luftig masse, udblød husblassen i koldt vand og smelt den forsigtigt i … Læs resten

Udgivet i Desserter | Skriv en kommentar

Persillestegt skærising

Persillestegt skærising på bund af rødbede, æble og mango Ingredienser: (4 personer) 1,5 dl rasp 0,5 bundt persille 1 stk citron usprøjtet olivenolie 1 stk mango salt og peber 4 stk rødbeder 2 stk madæbler 600 g skærisingfilet     … Læs resten

Udgivet i Fisk | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Tærte med tomater

Tomattærte 1 tærtebund (Se opskrift). 2 store løg. 1 dl soltørrede tomater. 4 æg. 400 gram hytteost. ½ dl mælk. Salt og peber. 2 tomater. Kom tærtebunden i et tærtefad. Hak løg og soltørrede tomater, og fordel dem over tærtebunden. … Læs resten

Udgivet i Frokostretter | Tagget , | Skriv en kommentar