Månedsarkiv: november 2010

Karrysild

Ingredienser: 4 løg 2 spsk karry 150 g mayonnaise 150 g creme fraiche 2 tsk karry 1 spsk eddike 1 spsk sennep Salt og peber 2 æbler 600 g sild (drænet vægt) Fedtstof til stegning Tilbehør: Dild Rødløg i skiver Hårdkogte æg … Læs resten

Udgivet i Fisk, Frokostretter | Skriv en kommentar

Røde sild

Ingredienser: ½ dl olie ½ dl eddike 2 spsk estragoneddike 2 spsk ketchup 3 spsk sukker 2 hele nelliker 2 små rødløg 2 spsk syltede agurker 2 spsk rødbeder 1 kogt gulerødder 4 kryddersildefiletter, udvandet. Fremgangsmåde: Rør olie og de … Læs resten

Udgivet i Fisk, Frokostretter | Tagget , , | Skriv en kommentar

Sildesalat

Ingredienser: 100 g mayonnaise 2 spsk piskefløde 1 tsk engelsk sauce 1 tsk sennep 1 tsk rødvinseddike 1-2 skiver kogt skinke 4 skiver syltede rødbeder 2 faste kogte kartofler 1 rødløg 2 små grønne syltede agurker 1 syrligt æble (Belle … Læs resten

Udgivet i Fisk, Frokostretter | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Vildtgryde med champignon

Ingredienser: 400 g vildtkød i tern 3 gulerødder 250 g champignon 150 g bacon i terninger 150 cocktail pølser 1 dl fond 2 dl rødvin 2 dl piskefløde 1-2 spsk ribsgele lidt smør salt og peber Fremgangsmåde: Gulerødderne skræres i … Læs resten

Udgivet i Vildt retter | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Chili con carne

Ingredienser: 1 spsk. madolie. 500 gram hakket oksekød. 1-2 løg. 1 fed hvidløg. 1 dåse kidneybønner i chilisauce. 1 dåse hakkede tomater. 1 peberfrugt. ½ frisk chili (eller en hel hvis det skal være stærkt). Evt. 30 gram soltørrede tomater. … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , | Skriv en kommentar