Månedsarkiv: oktober 2010

Skaldyrssalat

Ingredienser: 300 gram krebsehaler i lage (drænet vægt). 200 gram rejer i lage (drænet vægt). 4 dl creme fraiche (minimum 18%). 1 rødløg. 1 bundt persille. 1 bundt purløg. Evt. 8 grønne asparges. Salt og peber. Fremgangsmåde: Hak rødløget meget … Læs resten

Udgivet i Fisk, Salater | Tagget , , | Skriv en kommentar

Andebryst med druesovs

Ingredienser: (4 personer) 4 andebryster salt sort peber 2 stk. knuste, tørrede, grønne peberkorn smør til stegning Kartoffelkage: ¾ kg bagekartofler 1 stort æg 6 spsk. kaffefløde 50 g smør salt og peber Sovs: 2 spsk. sukker 2 spsk. vand … Læs resten

Udgivet i Vildt retter | Tagget , , | Skriv en kommentar

Helstegt krondyrsfilet

Ingredienser (4-6 personer) Filet: 900 g krondyrsfilet smør og olie salt og friskkværnet peber Gratin: 4 kartofler 1 lille knoldselleri 1 fed hvidløg 6 kviste timian 50 g friskrevet parmesanost 4 dl piskefløde salt og peber Bønner: 400 g friske … Læs resten

Udgivet i Kød, Vildt retter | Tagget , , | Skriv en kommentar

Vildtgryde

Ingredienser: (4 personer) 700 g vildtkød 150 g god bacon i ét stykke 2 skalotteløg 1 fed hvidløg 2 spsk mel 1 tsk. edelsüss paprika 1½ dl rødvin 1 tsk brun farin 1 dl tomatjuice 2 kviste frisk timian 500 … Læs resten

Udgivet i Kød, Vildt retter | Tagget , , | Skriv en kommentar

Rødspættefilet med persille

Ingredienser: 1000 g persillerødder 1 fed hvidløg 1 bundt bredbladet persille 1 stk skalotteløg Salt og peber Smør/olie 600 g rødspættefilet Fremgangsmåde: Persillesalat: Skyl persillen grundigt. Brug ca. 1/3 af persillebundtet. Pluk bladene fra stilkene, vend dem i lidt olie … Læs resten

Udgivet i Fisk | Tagget , , | Skriv en kommentar