Månedsarkiv: september 2010

Æble chutney

Ingredienser: 3 æbler. 1 rødløg. En håndfuld rosiner. 1 spsk. olivenolie. 1 dl hvidvinseddike. 150 gram rørsukker. Evt. 1 spsk. ingefær. Evt. 1 rød chili. Fremgangsmåde: Hak rødløget fint og svits det i olien. Rens chilien for kerner og hak … Læs resten

Udgivet i Salater | Tagget , | Skriv en kommentar

Kold kartoffelsalat

Ingredienser: (4 personer) 3/4 kg pillede kolde kartofler 1½ dl ymer 300 g. mayonnaise 1 spsk citronsaft 1-2 spsk vand 1 hakket løg 3-4 spsk hakket persille 2 spsk hakket purløg 2 spak khakket dild/kørvel 1 tsk dijon sennep salt … Læs resten

Udgivet i Grøntsager, Salater | Tagget , , | Skriv en kommentar

Bagte kartofler med skinke

Ingredienser: (4 personer) 4 bagekartofler Skinkefyld: 3 skiver kogt skinke (1 pk. X-skinke fra Dagl’Brugsen) 125 g. flødeost 2 spsk vand 1 spsk tomatpurê 2 spsk hakket purløg Fremgangsmåde: Vask kartoflerne og prik dem med en gaffel. Sæt dem i … Læs resten

Udgivet i Frokostretter | Skriv en kommentar

Kartofler i Ovn

Ingredienser: (4 personer) 1 kg. kartofler 200 g. fransk comtê ost eller emmenthaler 50 g. smør 1 dl. hønsefond salt og peber hakket persille Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær osten i tynde skiver. Kom halvdelen af … Læs resten

Udgivet i Frokostretter, Grøntsager | Skriv en kommentar

Stegte hjerter

Ingredienser: (4 personer) 2-3 svinehjerter 1 portion brun grundsovs 50 g smør, margarine aller afsmeltet fedt. 1 dl fløde 1 – 2 spsk. mel ribsgelè Fremgangsmåde: Efter at have stegt hjerterne i en gryde med 50 g fedtstof tilsættes 1 portion … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , , , | Skriv en kommentar