Månedsarkiv: august 2010

TunMousse

Ingredienser: 2 dåser tun i vand 200 gram blødt smør 1 dl creme fraiche 18 2 tsk citronsaft ½ tsk groft salt Tilbehør: Hvidløgsbrød tomatbåde lime både 2 avocado salat til pynt Dild Dressing: 2½ dl creme fraice 18 1-2 … Læs resten

Udgivet i Fisk | Tagget , , | Skriv en kommentar

Eva’s tærte

Ingredienser: 2 dl mel 2 dl sukker 2 æg 100 g. margarine eller smør Frugt (Kan være æbler, pærer, hindbær, jordbær, som stikkes ned i dejen) Fremgangsmåde: Alt, undtagen frugt, æltes sammen og dejen kommes i en metalform og bages … Læs resten

Udgivet i Brugernes opskrifter, Kager og brød | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Ristet skærising fiskefumet

Ingredienser: 600 g skærisingfilet eller anden hvid fisk 20 stk cherrytomater 1 bundt dild 1 stk citron usprøjtet 2 dl fiskefond 1 dl hvidvin 1 dl fløde 1 stk skalotteløg salt og peber smør/olie til stegning evt. maizena 1 stk … Læs resten

Udgivet i Fisk | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Boller i Karry

Ingredienser: Kødboller: 2 skiver franskbrød 500 g hakket flæskekød 2 æg Salt og peber 2 løg Sauce: 1 stort løg 3 tsk karry 5 dl bouillon 2 spsk mel 1½ dl fløde 1 madæble Salt og Peber Smør Fremgangsmåde: Rør … Læs resten

Udgivet i Kød | Tagget , , | Skriv en kommentar

Æbleflæsk

Ingredienser: 250 g. flæsk 1 løg 200 g. madæbler 200 g selleri 5 kviste timian Groft salt og peber Fremgangsmåde: Skær flæsket i ½ cm tykke skiver, læg flæsket på en bradepande og steg det ovnen i 15 minutter ved … Læs resten

Udgivet i Frokostretter | Tagget , , | Skriv en kommentar