Månedsarkiv: juli 2010

Jordbær is

Ingredienser: 200 g friske jordbær 125 g sukker  1 dl kaffefløde  1 dl sødmælk ½ stang vaniljestang  pistacienødder til pynt Fremgangsmåde: Kom jordbær i en blender sammen med de 125 g sukker, og blend, indtil jordbærrene er knust. Tilsæt fløde, sødmælk … Læs resten

Udgivet i Desserter | Tagget , , | Skriv en kommentar

Sommer revlsben

Ingredienser: 1 kg revelsben  1 løg  1 fed hvidløg  Peberkorn  Salt 1 dl mangochutney 2 spsk sambal oelek (Chilipasta) 1 spsk soja  1 spsk olivenolie  ½ revet løg  Fremgangsmåde: Skær løg og hvidløg over et par gange, og kom dem i … Læs resten

Udgivet i Grill og bål, Kød | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Tærte med kylling

Ingredienser: 1 færdig tærtebund 400 g kyllingefileter 10 små champignoner 200 g frisk spinat 1 løg 5 æg 3 dl mælk Salt og peber 10 – 15 stk oliven 150 g revet ost Fremgangsmåde: Rul den færdige tærtebund ud (man … Læs resten

Udgivet i Frokostretter | Tagget , , , | Skriv en kommentar

Mors sildesalat

Ingredienser: 2-3 marinerede sildefileter 1 æble, skåret i fine tern 2 små, kogte kartofler, skåret i fine tern 1 syltet rødbede, mellemstørrelse, skåret i tern 1 tsk. finthakket løg ½ tsk. gul sennep 75 g mayonna!se 2 spsk. salatolie ½ … Læs resten

Udgivet i Frokostretter | Tagget , | Skriv en kommentar

Dyrlægens natmad.

Smørrebrød: Smør rugbrød med fedt eller smør. Læg herpå rimeligt tykke skiver af en god leverpostej, derefter sky og ovenpå et par skiver saltkød. Pynt med lidt løg og karse. Share on Facebook

Udgivet i Frokostretter | Skriv en kommentar