Se her……

 Vores kogebog på http://www.under-boegen.net.

Gode råvarer er nødvendige for et godt resultat.

Gode råvarer er nødvendige for et godt resultat.

Vi er ved at lave vores personlige kogebog, det skal ikke forstås sådan det er vores personligt udarbejdede opskrifter, men de opskrifter, som vi finder er gode.

Vi lader den “skaldede kok” og andre kendisser om at udgive kogebøger. Så opskrifterne er dem, som vi kunne finde på at bruge privat 🙂

Har du en god opskrift, eller erfaringer med de opskrifter vi gengiver her, så send os en mail .

Forslag til opskæring af ananas……

saadan _ananas

 Hvor kommer kødet fra?

Kender du udskæringerne, der ligger i supermarkedets køledisk, ellers er der hjælp her....

Kender du udskæringerne, der ligger i supermarkedets køledisk, ellers er der hjælp her….

Se Landbrug og Fødevarers bud på hvad du bruger oksekødet til. Hent den her i PDF fil.
Se udskæringsplan i stor udgave, hent den her……….

 

Den 9. februar 2012.
Vi har beskrevet krydderiet og planten Chili, du finder den under Madtips/Kend_din_chili

 
 
 

Andre muligheder på Under-boegen.net

Brug “Categories” til højre for se vores opskrifter  ——->>>>>
Se vores gamle historiske opskrifter ———>>>> her!
Se vores forslag til smørrebrød og frokostretter ———>>>> her!

Tør du bage kransekagen til din fest?

Bag din kransekage til festen, tryk på billedet for en vejledning.

Bag din kransekage til festen, tryk på billedet for en vejledning.

 Med venlig hilsen
Team Under-Boegen.net